Pikantní bůček

3.11 (hodnoceno 35x)
1kg vepřového bůčku, Polévkové koření Varoma, Worcestrová omáčka Varoma, Sójová omáčka Varoma, Paprika mletá pálivá Dle Gusta, Paprika mletá sladká Dle Gusta, Bobkový list, česnek, sůl, pepř, nové koření
Paprika mletá pálivá
Paprika mletá sladká
Sójová omáčka
Polévkové koření
Worcestrová omáčka
Bůček uvaříme v papiňáku s bobkovým listem, novým kořením, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý bůček potřeme pikantní směsí, kterou vyrobíme z 1 paličky česneku, Wercestrové omáčky, sojové omáčky, polévkového koření a sladké i pálivé mleté papriky. Celý takto potřený bůček zabalíme do alobalu a necháme 2 dny uležet v ledničce.