Marinovaná žebra

3.33 (hodnoceno 3x)
Vepřová žebírka na grilování,sojová omáčka, rozmarýn, červené víno, sůl, česnek, Paprika mletá sladká Dle Gusta, Polévkové koření Varoma, Gril kořenící přípravek Dle Gusta
Paprika mletá sladká
Gril kořenící přípravek
Polévkové koření
Masitá vepřová žebírka určená na grilování očistíme vlhkým hadříkem, ochutíme mletým chilli kořením a vložíme přes noc do marinády. Marináda: Česnek oloupeme a prolisujeme. Rozmarýn a petrželku jemně usekáme a promícháme s olejem, sójovou omáčkou, paprikou mletou sladkou Dle Gusta, polévkovým kořením Varoma, Grilovacím kořenícím přípravkem Dle Gusta česnekem a červeným vínem. Marinované maso vyjmeme z marinády a necháme okapat, popřípadě ho osušíme papírovou utěrkou. Maso rozložíme na mřížku a za občasného potírání olejem z marinády, opékáme z obou stran doměkka. Grilovaná žebírka podáváme s nejrůznějšími dipy, grilovanou a čerstvou zeleninou a pečivem.