Zapečená jablka a hrušky

0.00 (hodnoceno 0x)
Pšeničná mouka hladká Coop Klasik 3 lžíce, Smetana na šlehání trvanlivá Ranko 1x, Mléko trvanlivé polotučné Ranko 250 ml, Tuzemák Marshall 3 lžíce, Máslo Ranko 70 g, Pistácie pražené solené neloupané Dle Gusta 100 g - posekané, 40 g cukru krupice, 1 vanilka pudink, 3 vejce, 300 g na kostičky pokrájených jablek a hrušek, cukr moučka 4 lžíce.
Máslo
Pšeničná mouka hladká
Smetana na šlehání trvanlivá
Mléko trvanlivé polotučné
Pistácie pražené solené neloupané
Tuzemák
1) Jablka + hrušky smíchat s cukrem moučka a Tuzemákem a vložíme na dno dortové formy. 2) V troše mléka šleháme vejce, mouku, pudink. prášek. 3) Zbytek mléka slijeme se smetanou, přidáme cukr krystal, máslo a vedeme k varu - přilijeme mléko s vejci a za stálého míchání uvaříme do zhoustnutí. 4) Směsí zalijeme jablka a hrušky a pečeme v předehřáté troubě - nejprve 15 min a pak posypeme pistáciemi a ještě 5 minut dopečeme. 5) Podáváme.