Kuřecí rizoto s kukuřicí

3.30 (hodnoceno 10x)
350 g zmrazené zeleninové směsi s kukuřicí Dle Gusta, 3 ks kuřecích prsíček, 150 g nastrouhaného sýra, 2 lžíce řepkového oleje Varoma, 1 lžička másla Ranko, 250 g rýže parboiled Varoma, jedlá sůl s jódem Klasik, hrst sekané petrželky.
Máslo
Olej řepkový
Rýže parboiled
Sůl jedlá s jodem
Zeleninová směs s kukuřicí
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a společně se zmrazenou zeleninovou směsí restujeme na oleji cca 5 minut ve vyšší pánvi, osolíme. Poté vmícháme uvařenou rýži a petrželku. Pro zjemnění přidáme lžičku másla a můžeme servírovat. Na talíři doporučujeme ozdobit strouhaným sýrem.