Kuřecí maso s jogurtem a rýžovými nudlemi

4.00 (hodnoceno 4x)
0,5 kg kuřecího masa, cca 200 ml bílého smetanového jogurtu Ranko, 3 stroužky česneku, 1 cibule, hrst sekaných arašídů pražených solených Cvack Cvack, 1 lžička cukru, 3 lžíce sojové omáčky Varoma, 2 lžičky kari Dle Gusta, sůl, 3 lžíce řepkového oleje Varoma, rýžové nudle.
Jogurt smetanový bílý
Kari kořenící přípravek
Olej řepkový
Sójová omáčka
Maso pokrájíme na menší kostky, cibuli a česnek nastrouháme a smícháme s veškerým kořením. Vše promísíme, přidáme arašídy a olej a necháme uležet nejlépe přes noc. Krátce osmahneme na pánvi, přidáme jogurt a prohřejeme. Dle chuti můžeme dosolit. Jako příloha jsou nejlepší rýžové nudle připravené dle návodu.